ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Image

Η Αθήνα είναι η ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης, με μακρά ιστορία, που χρονολογείται από τον πρώτο οικισμό της Νεολιθικής εποχής.
Η Αθήνα θεωρείται μία από τις ασφαλέστερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Tο δίκτυο μεταφορών της είναι φιλικό προς το χρήστη, υπάρχουν πολλά μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι και εκατοντάδες εστιατόρια για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.
Περιτριγυρισμένη από εκπληκτικές θάλασσες και βουνά, η Αθήνα είναι γεμάτη με κρυμμένους θησαυρούς που περιμένουν να ανακαλυφθούν. Τοποθετημένη στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, η πρωτεύουσα της Ελλάδας με συνολικό πληθυσμό περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ήταν συχνά ο κόμβος πολλών πολιτισμών. Χαρακτηρίζεται από μια φιλόξενη κουλτούρα και ζεστούς ανθρώπους που κάνουν κάθε επισκέπτη να αισθάνεται σαν το σπίτι του.
Η Αθήνα είναι ιδανικός προορισμός για συνέδρια, συνδυάζοντας υπερσύγχρονη υποδομή, εξαιρετικές συνεδριακές εγκαταστάσεις και εύκολη πρόσβαση από όλο τον κόσμο με πολιτιστικά αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης, σύγχρονες ανέσεις, ποικιλία διασκέδασης και φυσική ομορφιά.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
http://www.thisisathens.org/ 
http://www.athensconventionbureau.gr/
http://www.visitgreece.gr/en/main_cities/athens 
http://imanathenian.com/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Θεραπείας παρακαλώ επικοινωνήστε με:

SYMVOLI LOGO FINAL transparent 03

T. +30 2310 433099
F. +30 2310 433599

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook social 003 round twitter linkedin 6 24